HTML

Via viridis - Zöld utakon!

A "Via Viridis" Zöld Út Egyesület céljai, programjai, projektjei és partnerei

Friss topikok

Támogatóink

Nemzeti Együttműködési Alap

 

 

A Via Viridis Zöld Út Egyesület célja a globalizálódó világunk jelenségeinek megismerése, ismertetése. A világ egységének és sokféleségének természeti, gazdasági, társadalmi és kulturális értékeinek megőrzése, ez irányú tudás bővítése, a felelősségtudat felébresztésével egy élhetőbb társadalmi- és természeti környezet kialakítása.

Az egyesület 2006-ban kezdte meg működését. Az egyesületünk célja a globalizálódó világunk jelenségeinek megismerése, ismertetése. 

A szervezetünk legnagyobb erőssége, a szakmai kapcsolatrendszere és a lelkes jó hangulatú önkéntes gárda. Munkatársaink több évre visszanyúló civil tapasztalatainak nyomán olyan programok valósultak meg, melyek hosszú távon a teljes hazai civil közösség kapacitását növelhetik.

A szervezetünk megvalósult programjai szorosan kapcsolódnak a fiatalokhoz, fiatal felnőttekhez. Fontosnak tartjuk tehát, hogy tájékoztassuk, motiváljuk és aktivizáljuk az egyéneket a társadalom egésze érdekében. Célunk tehát a társadalom működésének javítása a jövő generációjának tájékoztatásán keresztül.

Ha egyetért munkánkkal támogassa szervezetünket adója 1%-ával, Adószámunk: 18714588-1-13

Címkék: via viridis egyesület

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://via-viridis.blog.hu/api/trackback/id/tr655676667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása