HTML

Via viridis - Zöld utakon!

A "Via Viridis" Zöld Út Egyesület céljai, programjai, projektjei és partnerei

Friss topikok

Támogatóink

Nemzeti Együttműködési Alap

 

 

  • Parkoló épp ott nincs, ahol meg szeretnél állni, ha sikerül visszaérkezve azt látod, hogy úgy beszorítottak, hogy, csak kisebb karcolások révén tudsz kiállni.
  • A lámpa éppen az orrod előtt vált pirosra, és ha éppen a dugóban cammog a másik sor mindig gyorsabban halad, nagy nehezen átsorolsz, és persze hogy egyből meglódul a másik sor.
  • Épp aznap kezd szakadni három hét után, amikor végre lemostad az autót. Természetesen a szélvédőmosó folyadék is éppen erre az időre fogy ki.
  • Mire elfogynak a szembejövők, és a 40-nel döcögő Ifát meg tudnád előzni, éppen előzni tilos táblához érsz
  • Kivételesen megelőzöd (sosem teszel ilyet), persze ott áll a rendőr A jogosítványod mindig nálad van, kivéve most, de ha mégis ott lenne, meglepődve veszed észre, hogy egy éve lejárt  (ha a jogosítvány nem is, akkor a műszaki, de a zöld kártya biztosan)
  • Amikor biciklivel jársz sosincs buli a munkahelyen, de amikor kocsival vagy játszhatod a józan sofőr szerepét és hurcolhatod haza a sok részeget, és szerencséd van ha sikerül kihányniuk az ablakon.
  • Ha esetleg mégis iszol természetesen életedben, először kell szondába fújnod, és és mivel a szomszéd éppen a múlt hónapig dolgozott az őrsön, hirtelen megismered milyen dolog autó nélkül élni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://via-viridis.blog.hu/api/trackback/id/tr815774014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása