HTML

Via viridis - Zöld utakon!

A "Via Viridis" Zöld Út Egyesület céljai, programjai, projektjei és partnerei

Friss topikok

Támogatóink

Nemzeti Együttműködési Alap

 

 

Mi is lesz február 8-án?
Közösség főzés, adományszállítás két keréken, bringás ünnepnap és egy hatalmas buli.

Sokan tudjátok, hogy gyűjtést szerveztünk Yoshihiro Simada új bringájára. Mivel a bringa kisebb csodának, hatalmas mázlinak, de elsősorban a tetteknek, a közös összefogásnak köszönhetően meglett, a befolyt összeget jótékony célra használjuk fel. Magunk sem számítottunk ekkora összegre, viszont ennek okán a jövőben több ilyen akciót is indíthatunk. Az összeg: 264.819 Ft lett!  Első alkalommal 300 adag slambucot készítünk és kavarjuk két hatalmas üstben.

A végeredményt bedobozoljuk, a hátunkra vesszük és közösen eltekerünk vele oda, ahol egy vagy több tányér étel is hatalmas segítség.

Ha jössz, esetleg nézz körbe otthon vagy vegyél ezt azt, kekszet, csokit, tartós élelmiszert, ( tészta rizs, olaj stb..) amit a későbbiekben családoknak juttathatunk el.


12:00 – 17:00 Főzés élőzenével.
17:00 - Dobozolás:
18:00 - Bringás start
19:00 - Visszaérkezés
19:08 - Buli

A programokat, - fellépőket, hangulatfelelősöket – egyéb konkrétumokat kedd délig kiírjuk ide, az esemény oldalára.

Címkék: BBM projektjeink

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://via-viridis.blog.hu/api/trackback/id/tr655811075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása